Post by milchfatnessnopost on Mar 15, 2022 14:00:32 GMT 9
------------------------------------------
▶▶▶▶ Полиглот. Английский язык. Lite ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Полиглот. Английский язык. Lite IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod więcej klawiszy ▞▞▞
▞▞▞ Полиглот. Английский язык. Lite 2022 version ▞▞▞
ok
Мои первые шаги.Начало очень обещающее. Спасибо .
Przypadkowo usunąłem aplikację po 3 lekcjach, chciałem kupić pełną wersję, ale kiedy pobrałem aplikację, postęp został usunięty i nie można pominąć lekcji...
Program nie jest zły; dobry. Dodam życzenia: 1. Przy nauce nowych słów fajnie by było dodać transkrypcję i aktorstwo głosowe. 2. W tym samym miejscu dodaj cząstkę słownikową do czasowników, aby je odróżnić. W miarę studiowania programu uzupełnię recenzję.
Uczę, czy się nauczę?)))) Dziękuję, program to ogień
Emoji Puzzle! Puzzle ryzf
Zauważyłem jedną nieprzyjemną rzecz, fajnie byłoby to naprawić. Kiedy w odpowiedzi pojawią się te same formy czasownika, na przykład put / put, wtedy tylko jedna z nich jest poprawna. Co więcej, nie jest podpisany, gdzie jest forma czasownika i nie jest jasne, jak wybrać właściwą. Rozumiem, że to nie jest takie ważne, ale to denerwujące, gdy wybierasz jedną, ale druga okazuje się słuszna, dokładnie ta sama opcja.
Ora
To najlepsze, co istnieje!
Dzięki za program
Wspaniały!!!
Dobra. Ale są niuanse z formami.
super super
Bardzo dobrze ...
Naprawdę świetna aplikacja.
Przydatny program
Ten program bardzo mi pomógł w utrwaleniu niektórych tematów, przez które przeszedłem, ale nadal w nich pływałem. Polecam tę aplikację zarówno do samodzielnej nauki, jak i do utrwalania tematów poruszanych na kursach języka angielskiego.
Ta aplikacja jest naprawdę fajna!
Bycie poza Rosją nie pozwala na pobranie pełnej wersji. Google Play mówi, że ten element jest niedostępny w Twojej lokalizacji.
niesamowity
Doskonała aplikacja do zautomatyzowania umiejętności, ale czasami pojawia się uczucie, że nie wszystkie tłumaczenia są poprawne. Na przykład w lekcji 11 wyrażenie „Ona potrzebuje pomocy” proponuje się przetłumaczyć jako „Powinna pomóc”.
Полиглот. Английский язык. Lite Edukacja aso
Bardzo harmonijny, naturalny, swobodny, następny następuje po poprzednim.
Dzięki za wspaniałą aplikację, jest naprawdę dobra!
Podobał mi się program! Dla początkujących jest po prostu świetny i jest dobry do utrwalenia omówionego materiału!
To naprawdę dobra aplikacja 👍
Miły!
bardzo dobre.
Świetna aplikacja.
bardzo fajna aplikacja
lubię to
Świetnie, rozumiem, że zapomniałem języka
Dobra aplikacja Tak trzymaj
Krótkie i jasne
dobra aplikacja!!!!!!!!
Pomysłowy program i najwyraźniej cała reszta.
Program jest bardzo dobry, ale wydaje mi się, że brakuje jednego szczegółu. Nie pamięta tego, czego się nauczyłem lub dobrze wiem. Fajnie by było, gdyby dostosowała się do osoby, czyli tego, czego dobrze nie znam – wtedy zapytaj. Koncepcja i realizacja są ciekawe. Musimy poczekać na trudniejsze lekcje. Dodaj generator losowych miejsc, aby uzyskać poprawne odpowiedzi. Często poprawne odpowiedzi znajdują się w tym samym miejscu.
bardzo dobra aplikacja
Doskonały
Dla mnie osobiście ta aplikacja jest odpowiednia, trenuję z przyjemnością
To naprawdę działa! wielkie dzięki)
W bezpłatnych lekcjach nie ma błędów. W płatnych pojawiły się drobiazgi. Niedobrze. W lekcji 7, ogólnie rzecz biorąc, w twoim podręczniku jest napisane, że dużo z jest używane w zdaniach deklaratywnych, ale gdy wykonujesz zadanie za dużo, aplikacja obniża wynik i mówi, że wiele lub dużo jest poprawnych. A także „kupił jej kwiaty” i „kupił jej kwiaty” sądząc po twoim zgłoszeniu, powinno brzmieć tak samo w tłumaczeniu. To samo „odczytaj komuś” - w niektórych przypadkach używa się to, w innych z jakiegoś powodu nie. Zgadnij.
Dzięki tej aplikacji i oglądaniu „Polyglot. Angielski w 16 godzin. Część 1.” w YouTube w końcu wymyśliłem, jak budować zdania. To jest wspaniałe. Polecam wszystkim!
Świetnie!
Полиглот. Английский язык. Lite शिक्षा zwf
Bardzo zabawna i przydatna aplikacja dla początkujących. Dzięki programistom.
Dobra robota, dzięki, chciałem nawet kupić płatny
bardzo dobre
Dzięki Waszej aplikacji w końcu postawiłam na swoim miejscu podstawową gimnazjum Podstawowe konstrukcje według czasów czasowników stały się logiczne, oczywiste i absolutnie jasne. Zdecydowanie polecam👍👍👍😊👏
Mam nadzieję, że ta aplikacja podniesie mnie na nowy poziom !!!
Lubię to