Post by milchfatnessnopost on Mar 15, 2022 13:45:11 GMT 9
------------------------------------------
▶▶▶▶ Amnesia: Memories Premium ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Amnesia: Memories Premium IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικούς άπειρα νομίσματα ▞▞▞
▞▞▞ Amnesia: Memories Premium 2022 version ▞▞▞
Amnesia: Memories Premium Sarguzasht kbqp
Υπέροχες ιστορίες. ♧
Φοβερός!! Παρακαλώ κυκλοφορήστε περισσότερα!
Amnesia: Memories Premium სათავგადასავლო tloq
Πότε είναι διαθέσιμο το Later Story στο google play; Gawd αυτό είναι τόσο καλό.Στην αρχή μου άρεσε περισσότερο ο Shin, «επειδή ήταν ένας καυτός τσουντερε-εζέ char. Αλλά μετά ήταν ο Kent oh boy Kent και τα mathszsx του! Megane<3 Αλλά τίποτα δεν ξεπερνά την αφοσίωση του Ukyo, κόντεψα να κλάψω! Αγαπάτε την τέχνη, τις ιστορίες, τους χαρακτήρες, τη φωνητική υποκριτική και τα μίνι παιχνίδια. Σίγουρα αξίζει τα λεφτά του. Και εμένα μου άρεσαν επίσης ο Ikki και ο Toma, όχι τόσο όσο οι άλλοι τρεις.
Amnesia: Memories Premium Приключения baxg
Αρχικά εγκατέστησα το free to play που παρέχει τα βασικά της ιστορίας. Αυτό σας επιτρέπει να αγοράζετε ένα κεφάλαιο κάθε φορά. Δεδομένου ότι υπάρχουν τόσα πολλά σενάρια, αυτή η έκδοση είναι πολύ πιο οικονομική. Θα υποστηρίξω περισσότερα παιχνίδια στο μέλλον. Έχει όμορφα κινούμενα σχέδια, με πλήρη φωνή και οι ιστορίες είναι συναρπαστικές και διασκεδαστικές.😱😀👍
Λατρεύω το anime, αλλά αγαπώ περισσότερο το παιχνίδι. Παγώνει συχνά, αλλά όχι σε σημείο που να μην σε αφήνει να παίξεις. Ελπίζω να μεταφράσουν περισσότερα ιαπωνικά παιχνίδια otome στο μέλλον γιατί σίγουρα θα αγόραζα ξανά.
Αυτό είναι το παιχνίδι otome, μου αρέσει. Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι otome που έπαιξα πραγματικά. Απλώς μπαίνεις στην ιστορία. Δεν χρειάζεται να πληρώσετε χρήματα για πολύτιμους λίθους και τέτοια πράγματα! Ωστόσο, δεδομένου ότι έβλεπα ήδη το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, δεν το απόλαυσα τόσο πολύ. Δεν φταίνε τα παιχνίδια όμως!
Αυτό το παιχνίδι είναι εκπληκτικό και πολύχρωμο, έχω δει το anime αυτού του παιχνιδιού και τα δύο είναι φανταστικά, μου αρέσει.
Λατρεύω αυτή την ιστορία, είναι πολύ καλή. Επεξεργασία: Για όσους δυσκολεύονται να φτάσουν στην τελευταία διαδρομή, ένας κόσμος ξεκλειδώνεται μετά την ολοκλήρωση όλων των άλλων διαδρομών. Διάβασα ένα σχόλιο με κάποιον που δυσκολεύεται να ξεκλειδώσει τον κόσμο του Τζόκερ. Πρέπει να ολοκληρώσετε όλους τους άλλους κόσμους για να ξεκλειδώσετε την ιστορία του Τζόκερ. Η οποία είναι μια από τις αγαπημένες μου διαδρομές, η άλλη είναι η διαδρομή του κόσμου Diamond. ^^
Αν μόνο τα άλλα Amnesia μεταφραστούν στα αγγλικά
Συνήθως δεν γράφω κριτικές για παιχνίδια, αλλά αυτό το παιχνίδι είναι τόσο φανταστικά συναρμολογημένο που δεν μπορούσα να μην αναφωνήσω για αυτό. Οι γραμμές της ιστορίας είναι φοβερές, τα γραφικά είναι όμορφα και οι χαρακτήρες είναι συναρπαστικοί. Απλώς δεν μπορούσα να το χορτάσω, τόσο δυστυχώς ξεπέρασα το παιχνίδι αρκετά γρήγορα. Κανένα παράπονο. Ελπίζω απλώς για μια δεύτερη προσθήκη, ίσως με μια αγγλική μεταγλώττιση, ώστε να μπορώ να ακούσω στη δική μου γλώσσα, ακόμα κι αν η ιαπωνική γλώσσα είναι πολύ όμορφη. Συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτό το παιχνίδι και αξίζει τα λεφτά του. ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Είμαι ερωτευμένος με όλους τους χαρακτήρες, τον Shin, τον Ikki, τον Kent, τον Toma και φυσικά τον Ukyo, όλοι πολύ μοναδικοί και δεν μπορώ να διαλέξω ποιος είναι ο αγαπημένος μου. Αυτό το παιχνίδι ροκάρει!!! 👏🏼💋💜
Amnesia: Memories Premium הרפתקאות ykic
Μεγάλη ιστορία! Εξαιρετική τέχνη, φωνές και ποιότητα παραγωγής! Έχω αντιμετωπίσει μόνο 1 σφάλμα μέχρι στιγμής, (η τέχνη ενός χαρακτήρα έχει κολλήσει στη σελίδα· μετά το κλείσιμο και το ξανά άνοιγμα της εφαρμογής θα εμφανίζονταν μόνο τα πρόσωπα των χαρακτήρων, αλλά μόλις ολόκληρος ο χαρακτήρας άλλαζε σε άλλη πόζα διορθώθηκε) αν και έχω τελειώσει μόνο με 1 διαδρομή. Ακόμα το λατρεύω μέχρι στιγμής!!
Sanvello: Anxiety & Depression Medical saad
Το παιχνίδι είναι ενδιαφέρον, αλλά είναι ενοχλητικό που συνεχίζει να κολλάει. Υπάρχει τρόπος να λυθεί αυτό το πρόβλημα;
Αν σας αρέσει το παιχνίδι δείτε την εκπομπή
Είναι πέρα από εκπληκτικό! Είναι καλά ξοδευμένα χρήματα. Πιστεύω πραγματικά ότι η τιμή είναι φθηνή για αυτήν την υψηλή ποιότητα. Κάθε διαδρομή ήταν διαφορετική και ξεχωριστή. Βρέθηκα τόσο βυθισμένος στο παιχνίδι. Έκλαψα πολύ για κάθε αγόρι γιατί πραγματικά το έχω αγαπήσει. Ένα θερμό χειροκρότημα στους δημιουργούς/δημιουργούς αυτού του παιχνιδιού! Θα πρέπει να πω, ωστόσο, ότι το anime απέτυχε να αποδώσει δικαιοσύνη, καθώς αυτό ήταν χιλιόμετρα καλύτερο από αυτό που έδειξαν. Ανεξάρτητα από αυτό, δεν μετανιώνω που έβλεπα το anime όταν ήμουν νεότερος, καθώς με ώθησε να κάνω ένα άλμα και να παίξω αυτό το υπέροχο παιχνίδι.
Μου άρεσε η ιστορία και η τέχνη και η μουσική συνδέονται καλά με το παιχνίδι. Το μόνο πράγμα με το οποίο είχα πρόβλημα ήταν το γεγονός ότι περιστασιακά, μόνο το πρόσωπο ενός χαρακτήρα εμφανιζόταν ενώ μιλούσε ή ο χαρακτήρας δεν εξαφανιζόταν ακόμα και αφού είχαν τελειώσει την ομιλία τους.
Ευχαριστούμε για άλλο ένα υπέροχο παιχνίδι και που το κάνατε διαθέσιμο στο android! Ευτυχώς θα πληρώσω για αυτό! Αυτή είναι η δεύτερη premium αγορά μου από αυτήν την εταιρεία και θα συνεχίσω να σας υποστηρίζω! Καλή επιτυχία και σας ευχαριστώ και πάλι για άλλο ένα υπέροχο παιχνίδι!
Ναι ναι! Κι άλλο παρακαλώ? Θα τα αγοράσω όλα όσα υπόσχομαι! Αναγνώστες, αν σας αρέσει/αγαπάτε το Hakuoki θα χρειαστείτε και αυτό.
Μεταφράστε και τη συνέχεια! Λατρεύω την Ikki! ♤♤♤
Αγαπώ πραγματικά αυτό το παιχνίδι. Ελπίζω ότι θα μπορέσουν να μεταφράσουν περισσότερα από το παιχνίδι τους στα αγγλικά και επίσης ελπίζω ότι είναι είτε η έκδοση για υπολογιστή είτε για android.
Μου αρέσει, γιατί μπορείς να παίξεις όλες τις διαδρομές και μου αρέσει το anime.
Σίγουρα αξίζει τα λεφτά του. Η ιστορία είναι υπέροχη και η τέχνη καταπληκτική, διασκεδαστική
Λατρεύω τα minigames που περιλαμβάνονται σε αυτό. Τα περισσότερα παιχνίδια otome είναι λίγο πολύ μόνο διάλογοι και χωρίς παιχνίδι, οπότε αυτό είναι αναζωογονητικό. Λυπάμαι λίγο που το παιχνίδι κόστισε τόσο πολύ. Αλλά υποθέτω ότι πρέπει να βγάλουν χρήματα με κάποιο τρόπο... Ελπίζω απλώς μια μέρα να μπορώ να παίξω περισσότερα από αυτά τα παιχνίδια χωρίς να αδειάσω το πορτοφόλι μου...
Η φωνητική υποκριτική είναι καταπληκτική. Η τέχνη είναι σαν μια γιορτή για τα μάτια σου. Η μουσική δεν με ενοχλεί ποτέ. Δεν μπορώ να πω αρκετά θετικά πράγματα για αυτό το παιχνίδι!!!!
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι και τους χαρακτήρες. Χαίρομαι που βλέπω ότι τώρα λειτουργεί ξανά στο smartphone μου με Android 6. Ευχαριστώ πολύ που το επιδιορθώσατε.^__^
Η τέχνη είναι υπέροχη, ειδικά τα μάτια. Η ιστορία, οι χαρακτήρες και η παράδοση είναι καλοδουλεμένα και ενδιαφέροντα να ακολουθήσουν. Έχω μείνει ξύπνιος πολύ αργά για να το κάνω αυτό, και μάλιστα πλήγωσε το χέρι μου που το λύγισα τόσο πολύ παίζοντας το στο μικροσκοπικό μου τηλέφωνο. Αξίζει.
Η ηρωίδα είναι λίγο χαλάκι, ειδικά στη διαδρομή του Toma, και η διαδρομή του Ukyo είναι γεμάτη γραμματικά λάθη. Εκτός από αυτό, η ιστορία και οι χαρακτήρες είναι πολύ καλά γραμμένοι.
Μακάρι να είχα αμνησία για να μπορέσω να ξαναπαίξω αυτό το παιχνίδι χωρίς να το γνωρίζω. Τα γραφικά ήταν εκπληκτικά, η φωνητική ερμηνεία ήταν ακριβής και η ιστορία ήταν, χωρίς αμφιβολία, ένα από τα καλύτερα που είχα δει ποτέ. Προσωπικά, είμαι χάλια στη λήψη αποφάσεων, χαχα, και εγώ που παίζω αυτό το παιχνίδι απλώς το υποστηρίζω ακόμα περισσότερο. Παρ 'όλα αυτά, αυτό ήταν πολύ καλό και για όσους αναρωτιούνται για την τιμή, αξίζει τον κόπο! Θα ήταν τόσο ωραίο αν οι συνέχειες κυκλοφορούσαν και εδώ. Αναφορά! Αναφορά!
Το αγαπώ. Ανησυχούσα ότι δεν θα μου άρεσαν οι άλλες διαδρομές αφού έκανα την πρώτη, αλλά έκανα ΛΑΘΟΣ. Δεν έχω κάνει Spade (ακόμα) αλλά έχω αγαπήσει το καθένα σχεδόν εξίσου. Πραγματικά νόμιζα ότι δεν θα το έκανα. Και αυτός είναι μακράν ο πιο δημιουργικός χαρακτήρας εισαγωγής που έχω δει (... Δεν έχω παίξει πολλούς otoge) αξίζει τα λεφτά μου
Εντάξει, αν κάποιος το διαβάσει αυτό, θέλω να σας εξηγήσω κάτι, η διαδρομή του Ukyo ή το "The Joker World" είναι μέσα στο παιχνίδι, αλλά είναι ο κόσμος του ο "τελικός κόσμος", αν μπορούμε να τον ονομάσουμε έτσι, έχετε μόνο πρόσβαση σε αυτό μετά την ολοκλήρωση των άλλων τεσσάρων αίσιο τέλος. Ευχαριστώ.
Amnesia: Memories Premium Приключения baxg
Αφού είδα το anime δεν ξέρω πόσο καιρό πριν, με ενδιέφερε πολύ να πάρω αυτό το παιχνίδι. Όταν είδα ότι βγήκε αυτό το παιχνίδι και είναι στο andriod, το αγόρασα επί τόπου! Anywho, μόλις άρχισα να παίζω το παιχνίδι και είμαι ερωτευμένος. Το μόνο μου παράπονο μέχρι στιγμής είναι αυτό το μικρό βέλος που επιπλέει στο τέλος της φυσαλίδας κειμένου κάθε φορά που λαμβάνετε μια νέα γραμμή ομιλίας. Είναι πολύ ενοχλητικό και δεν μπορώ να καταλάβω πώς να το ξεφορτωθώ. Υπάρχει κάποια επιλογή ή μπορεί να σταματήσει να μεταπηδά στην επόμενη ενημέρωση; Ευχαριστώ
🙏 Υπέροχο παιχνίδι.
Αρχικά νόμιζα ότι ήταν ακριβό, αλλά τότε αυτό είναι ίσως το καλύτερο παιχνίδι otome που έχω παίξει ποτέ. Είναι επίσης ένα προκλητικό παιχνίδι, αν θέλετε να έχετε ένα καλό τέλος. Έχω δεθεί αρκετά συναισθηματικά με τους χαρακτήρες... και νομίζω ότι έχω ερωτευτεί σοβαρά τον Ukyo. >__<
Γιατί ο χαρακτήρας δεν μιλάει αλλά η ψυχή κάνει αυτό που είναι τόσο βαρετή σπατάλη χρημάτων που θέλω το δικό της και όχι δικό του…
Πανεμορφη
Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια otome που έπαιξα ποτέ, τώρα στο κινητό.
Αυτό το παιχνίδι εδώ είναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ παιχνίδι otome που έχω παίξει ποτέ σε ολόκληρη τη ζωή μου. Το όμορφο στυλ τέχνης, τέλειες φωνές, σχέδια χαρακτήρων, μουσική, πολλαπλά τελειώματα & πλοκή ιστορίας...είναι πολύ καλή & απολαυστικός. Το αγόρασα στο steam & το ΑΓΟΡΑΖΩ ΞΑΝΑ στο playstore bcos αξίζει τον χρόνο, τα χρήματά μου & ψυχή. Ανυπομονώ να ενημερώσουν οι προγραμματιστές αργότερα το amnesia & πλήθος στο playstore & ατμός. Δεν έχω μετανιώσει που αγόρασα & αφιερώνει χρόνο στην αμνησία. Δεν θα το κάνεις κι εσύ ;3
Έχω παίξει αυτό το παιχνίδι, κυριολεκτικά κάθε δυνατό χαρακτήρα και διαδρομή. Απλώς δεν παλιώνει ποτέ. Υπέθεσα ότι θα ήταν όπως τα περισσότερα παιχνίδια otome και έκανα πολύ, πολύ, ευχάριστα λάθος. Ούτως ή άλλως, είναι κατασκευασμένο με τεχνογνωσία και αξίζει την αγορά του. Είναι εκνευριστικό όταν οι άλλοι παραπονιούνται για το κόστος ή την πρόσβαση στην αγορά, αυτό οφείλεται στην υποστήριξη της τέχνης. Οι άνθρωποι συντηρούν τον εαυτό τους και τις οικογένειές τους καθημερινά με δουλειές. Δεν ρωτάς τον τύπο στα McDonald's γιατί πρέπει να πληρώσεις για το μπέργκερ σου. 😑 Αν το Amnesia Later μεταφέρθηκε στα αγγλικά. Θα έκλαιγα τα πιο όμορφα δάκρυα χαράς. Δώσε μου τον Κεντ ή δώσε μου τον χαμό!
Μόλις τελείωσα την παρακολούθηση του anime. Έκλαψα στο τέλος. Είμαι ακόμα στη διαδικασία να τελειώσω αυτό το παιχνίδι. Το αγαπώ. Αξίζει λοιπόν το κόστος.
OMG ήταν τόσο γλυκό και είχε τις αστείες στιγμές του και είχε και τις θλιβερές του. Τα τραγούδια του τέλους είναι επίσης τόσο όμορφα αφού τελικά τελείωσα όλες τις διαδρομές που δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω. Ήταν ανεκτίμητο.
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ αυτό το παιχνίδι! Η τέχνη είναι εκπληκτική, το soundtrack είναι όμορφο, η υποκριτική είναι εκπληκτική και η ιστορία ήταν απίστευτη! Η αγαπημένη μου ήταν στην πραγματικότητα η ηρωίδα! ♡♡♡