Post by milchfatnessnopost on Mar 15, 2022 13:42:04 GMT 9
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Secret Society: Mystery ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Secret Society: Mystery IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами генератор точки ▞▞▞
▞▞▞ The Secret Society: Mystery 2022 version ▞▞▞
Играя тази игра от години и ми харесва! Обичам новото място всеки месец. Това го прави вълнуващо. Харесва ми, че не е толкова трудно на някои места и по-предизвикателно на други. Художественото произведение е невероятно. Усещам, че е добре обмислено. Страхотна игра за всички възрасти над 10 може би.
Изтеглете безплатно The Paranormal Society: Hidden Object Adventure за Android. Вижте екранните снимки, прочете отзиви от потребителите и сравнете оценките.
The Secret Society Hidden Objects Mystery mod apk (Неограничени монети / скъпоценни ... Поддържани устройства с Android: [4.0.3–4.0.4] Сандвич със сладолед
Много пристрастяваща игра, но спря да работи на ниво 32 (Samsung J4). Обърнете внимание, че се срива, когато щракнах върху коледната сцена, след като започна пролетната.
Предизвикателни особено слабо осветени снимки. Някои предмети са 75% скрити. Напрягайте очите. По-нататък в най-лошото става. 90% от сайтовете остават в нощен режим. Много обезсърчително. Ще деинсталирам, след като използвам целия си кристал, който глупаво купих, опитвайки се да играя играта. Обсъдено.
Страхотна игра! Наистина забавно и креативно.
Играта беше приятна, докато пъзелите за съвпадение на скъпоценни камъни станаха разочароващо трудни наистина в началото. Губя повече, отколкото печеля и това просто съсипа цялото игрово изживяване за мен.
Що се отнася до игрите със скрити предмети, в които трябва да купувате монети и диаманти за неща, тази е доста добра. Той ви дава малко количество диаманти всеки ден, така че не е неприятно да ви кара да купувате неща. Все още можете да му се насладите, без да харчите пари и това не ви кара да играете версия на candy crush, за да прогресирате.
Харесвам новите актуализации, така че всеки месец получаваме нова забавна тема и как те лесно се намират в средата. Не ми харесва как мисиите за произволно събиране са намаляли. Също така не съм сигурен за какво събирам всички тези монети, не мога да ги използвам за нищо полезно. Актуализация: Купувам много машини на времето с цялата тази монета. И сега мога да пренеса напредъка си на нов телефон. Това приложение е много подобрено!
Съкровището остров – Игри Скрити Предмети мистерии
След втората актуализация за коригиране на срива на играта, играта все още се срива на моя Nook. Опитах се поне 7 пъти да играя, само за да го затворя, преди да успея да завърша 1 мач за скъпоценни камъни. Губете 78 енергийни точки всеки път.
Загубих играта, въпреки че намерих всички елементи навреме.
Продължавам да се опитвам да променя аватара си на моя снимка, но тя просто "продължава да се изтегля".
куц
Тайното общество: Скрити мистериозни алтернативи за PS4 ...
Много добра игра, приятно е да играете нещо хубаво всяка глава
не е наистина интуитивно какво да правя, къде да отида и т.н.
The Secret Society: Mystery Petualangan yng
Твърде малък за екрана на телефона ми и игрите/предизвикателствата станаха твърде трудни. Не съм тъп, но играя, за да се отпусна, а не да се стресирам. Това изобщо не ме успокои и го деинсталирах след няколко седмици.
Винаги съм харесвал да играя Secret Society. Обичам мистерията, която крие. Първо започна преди 8 години. Не се повтаря. Техните винаги са нови предстоящи нива.
Момче, моля, направете нещо с актуализации, можете ли да добавите само събитието, без да изтривате основните ресурси на играта? Защото е загуба на време всеки месец да изтегляте ресурси със събитие. Моля, поправете това. Благодаря ти!
отнема време, за да разбереш играта, но все пак е забавна, колкото по-нататък стигаш. Не е толкова лесно, колкото изглежда. Все пак е забавно да играеш. Дай го. Виж колко си добър. Осмелявам те. Е... Е.... ТОВА Е МОЯТА 2-РА АКТУАЛИЗАЦИЯ. Влизам веднага в тази игра. Колкото повече играете, толкова по-предизвикателно е, но е много забавно. Не можете да сбъркате, като опитате тази игра. Надявам се, че имате добра памет .до скоро.
честно казано обичам тази игра, влюбен съм в тази игра, това е игра, която не мога да обясня, но много ми харесва графиката по начина, по който я имат, те не отричат нищо, печелиш, печелиш и те поддържа, също така те мотивира да продължите да играете, но вие играете толкова дълго, колкото искате. Играх два или три пъти на ден или когато съм при лекарите или навън и се каня да паркирам да, седя и играх тази игра.
The Secret Society: Mystery Avanture urm
Mergedom: Home Design თავსატეხი vvvm
Съжалявам, нямам никаква представа какво исках да кажа с непълния преглед. Моите извинения.
Нивата са твърде високи, за да отварят сцени. Отегчен съм от малкото, които имам. Елементът от колекцията не е даден, когато режимът на сцена е завършен.
Генератор монети и диаманти за да THE SECRET SOCIETY ...
Това е страхотна игра, въпреки че е от класическа страна като паранормалното общество, но все пак е наистина добра, хаха, въпреки че ако не сте били толкова добри в режимите на време като мен, ще трябва да се успокоите и да го направите това със собствено темпо, няма да лъжа, но аз сам научих, че по трудния начин, по дяволите да мога да направя събитието на стария си акаунт, забравих паролата :/ и вероятно играчът също влезе и аз опа
Харесах тази игра, когато я играх за първи път, преди няколко години. Стартирам го отново, радвам се да видя, че има добавки. Убиец на времето със сигурност!
Имам нов таблет и успях да прехвърля други игри, без да губя нищо, но не и тази. Върнах се в началото и не съм доволен от това. Няма да купя нищо от вашия магазин, ако не ме върнат там, където бях преди 4 дни. Моля, поправете това.
без значение кои части от играта играете, винаги събирате едни и същи неща и никога не можете да продължите напред. Имах тази игра от дълго време, но те промениха всичко. преди беше наистина забавна, но сега е много скучна игра, така че се отървах от нея.
The functioning of any organization is related to the combination of the main types of resources: financial, material, information and human. Human.
Mystery of Egypt Hidden Object Adventure Game APK изтегляне за ...
Забавна игра от фантастична компания. Много различни начини да спечелите много награди. Благодаря ви ☺️, че донесете тази игра на масите.
Наистина се насладете на събитията, особено през празничните сезони! Забавно, ангажиращо, предизвикателно много пъти, но спестих достатъчно бустери/награди, докато се наслаждавах на играта в процеса. Благодаря ви за толкова приятна игра! Като играете и други игри на G5, игрите Match-3 също са страхотни! Всички игри на G5 са СИЛНО ПРЕПОРЪЧВАНИ!!! Наистина висококачествени игри, този вид забавление се оценява много.
Обичам тази игра, но имам голям проблем!!! Аз съм на ново устройство, но не мога да вляза. Използвам имейла си и непрекъснато ми казва, че имейлът вече се използва, опитайте ли отново? Дори използвах опцията за забравена и също така ми казва, че имейл е използван и също така не ми позволява да използвам паролата си.. Обичам тази игра, но бях на ниво 99!! И сега трябва да започнем отначало😠
Понякога е твърде трудно...след 5 или 6 сцени е толкова разочароващо, че се отказвам и намирам нещо друго.
Играх вчера без проблеми, но играта няма да се отвори днес Трябваше да изтрия играта
Страхотна игра със скрити предмети. За разлика от повечето имате много работа и много енергия. Единственият проблем, който наистина имам, е, че пъзелите за отключване на нови сцени са много трудни с времето, с което разполагате. Мислите за деинсталиране на играта. Пъзелите трябва да бъдат по-лесни за изпълнение. Хабим толкова много енергия, опитвайки се отново и отново, за да се доближа наистина всеки път, когато се опитвам. Но времето изтича
Направи много стъпки
Скучно и трудно за разбиране, не съм съвсем сигурен каква е целта😰😰😰
Имам нов телефон и оттогава имам проблеми с всичко. Загубен напредък, върнах го сега, изглежда, че го няма отново.
Имах тази игра и преминах ниво 100, но не мога да вляза обратно в стария си акаунт. Харесах по-старата версия, където скритите обекти пасват повече на картината, отколкото по-големи от останалата част от фона. Иска ми се да беше както преди да увеличиш и промениш вида на скритите обекти.
Наслаждавам се на тази игра. Но за всичко, което правите правилно, променяте нещо към по-лошо. Липсва да имате парчета и режим на преобразуване на новите снимки. Има толкова много пъти, когато мога да играя нощен режим или режим на мач, преди да стане не си струва да се прави. Харесва ми новото допълнение, че можете да получите 1 кристал, което наистина помага да се сумират, така че хората да могат да купуват неща от магазина. Подаръчната кутия за подаръци е хубава. Липсва ми да имам различни пъзели за новите куестове. Специалното търсене на скъпоценни камъни е най-малко любимото ми да правя.